Raspisan natječaj za reviju i Four Film festival

Raspisan je natječaj za prijavu filmova na 16. filmsku reviju mladeži i četvrti Four River Film Festival, koji će se održati od 7. do 10. rujna u Karlovcu.

Natječaj će biti otvoren do 1. lipnja, a u selekcijskoj komisiji bit će filmski kritičari Diana Nenadić i Boško Picula te voditelj filmske družine Jura Troje. Svi potrebni formulari o natječaju nalaze se na službenim stranicama Hrvatskog filmskog saveza, www.hfs.hr.

Prema priopćenju organizatora - Hrvatskog filmskog saveza i Kinokluba Karlovac, očekuje se da će na manifestacijama sudjelovati oko 150 hrvatskih i inozemnih srednjoškolskih filmaša.

Filmska revija mladeži i Four River Film Festival u sljedećih mjesec dana predstavit će neke od svojih ponajboljih filmova iz prethodnih godina na nekoliko filmskih festivala.

Potkraj tjedna sudjelovat će na vinkovačkom festivalu dokumentarnog rock filma DORF, koji se održava od 10. do 13. ožujka, a tjedan dana kasnije na Kid's Eye Film Festivalu u Budimpešti, koji se održava od 18. do 20. ožujka.