Završena sezona grijanja

Tvrtka HEP-Toplinarstvo izvijestila je da danas završava ogrjevnu sezonu za više od 122.000 potrošača u Zagrebu, Velikoj Gorici, Samoboru, Zaprešiću, Osijeku i Sisku. Tijekom sezone grijanja 2010./2011. za približno 116.600 kućanstava i 6.000 poslovnih prostora isporučeno je 1.655.850 megavatsati (MWh) ogrjevne topline, navodi se u priopćenju.

U HEP-Toplinarstvu najavljuju da će od 16. svibnja započeti s redovitim remontima na svojim postrojenjima. Podsjećaju kupce toplinske energije da su sami dužni osigurati ispravnost svojih kućnih instalacija. Prije početka radova iz instalacija grijanja obvezno je isprazniti pogonsku vodu, što obavljaju isključivo djelatnici HEP-Toplinarstva na pisani zahtjev upravitelja ili ovlaštenog predstavnika suvlasnika zgrade.

Vlasnicima stanova savjetuje se da se dogovore o zajedničkom terminu izvođenja radova, kako bi se instalacije grijanja samo jedanput praznile i ponovno punile pogonskom vodom. Svi radovi moraju biti završeni najkasnije do 15. rujna 2011.