"Zlatna bilanca" hotelu Dubrovnik

Zagrebački hotel Dubrovnik najbolje je hrvatsko poduzeće prema financijskom rejtingu pa mu je Fina danas dodijelila nagradu Zlatna bilanca za prošlu godinu.

Zlatnu bilancu za najuspješnije poduzeće u 2010. godini u prerađivačkoj industriji dobila je tvrtka Pab Akrapović iz Buzeta, a u djelatnosti poljoprivrede, šumarstva i ribarstva Poljoprivredno-prehrambeni kompleks iz Nove Gradiške.
Najuspješnije poduzeće u građevinarstvu je Mik-Eling iz Sesveta, a u djelatnosti trgovine na veliko i na malo te popravku motornih vozila i motocikla Jak iz Čakovca.

Zlatnu bilancu za najuspješnije poduzeće u djelatnosti rudarstva i vađenja dobila je tvrtka Pag 91, u opskrbi električnom energijom, plinom, parom i klimatizaciji Termo Servis Zagreb, a u opskrbi vodom, uklanjanju otpadnih voda, gospodarenju otpadom i djelatnosti sanacije okoliša zagrebačka tvrtka CE-ZA-R.

Najuspješnije poduzeće u 2010. godini u prijevozu i skladištenju, prema kriterijima Fine, jest Croatia Pilot iz Rijeke dok je Zlatnu bilancu u djelatnosti informacije i komunikacije dobio Ekobit iz Zagreba.

Najbolja tvrtka u kategoriji stručne, znanstvene i tehničke djelatnosti je tvrtka Zagrebačke otpadne vode.