Street art festival u Poreču

Počeo je 11. street art festival u Poreču. U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta i uz potporu Grada, Županije i Turističke zajednice nudi šarolik program na različitim lokacijama. Na trgu, rivi, po ulicama i brodovima dočekuju vas razni izvođači. Potpuno dostupan svima, besplatan, privlači mnogobrojne goste Poreča.

I dalje nam je u cilju zabaviti i turiste i domaće ovdje u gradu Poreču, animirati ulice i trgove grada Poreča u špici turističke sezone, ističe selektor festivala Edvin Liverić.

I dok vas na Trgu slobode dočeka mali glazbeni sastav, toliko malen da opravdava svoje ime Kutija šibica, u ljepoti parka na rivi pjevaju Brajde. Zemlja - zrak - voda koncept je njihova nastupa i pjesama koje pjevaju. Pjesme pričaju o zemlji, mesu, palenti, moru, grlicama, travi te svemu onome što Istru čini tako lijepom.

Iako u recesijskom ruhu, Street art, kao i svaki pravi umjetnik, nije posustao. Skraćen, ali i dalje atraktivan, pjesmom će vas ispratiti u noć, a unatoč vrevi i buci od ovog programa sigurno vas neće zaboljeti glava.