Sajam knjiga na Britancu

Ujutro svježi proizvodi iz prve ruke, a poslijepodne knjige iz druge ruke slogan je pod kojim Tržnice Zagreb pokreću sajam knjiga, a koji će se od rujna održavati svakog petka od 12 do 20 sati na Britanskom trgu, objavio je Zagrebački holding.

Osim što će građani moći kupovati i prodavati rabljene knjige, 2. i 9. rujna roditelji i djeca imat će priliku razmjenjivati i rabljene udžbenike.

Antikvarijat na otvorenom svojevrstan je odgovor Tržnica na upite građana da im se na jednom mjestu omogući prodaja rabljenih knjiga. S obzirom da je Britanac prepoznat kao mjesto s najboljom ponudom umjetnina, jer se nedjeljom tradicionalno održava sajam antikviteta, bio je logičan izbor i za organizaciju antikvarijata na otvorenom, objašnjavaju iz Holdinga.

Ovaj projekt svojevrstan je nastavak napora naše podružnice da novim sadržajima zagrebačke tržnice približe kupcima ali i ostalim zainteresiranima, kako bi bile privlačne ne samo za kupovinu, već i za posjet raznim kulturnim i društvenim događajima, dodaju iz Holdinga.

Dodaje kako iz Tržnica Zagreb pozivaju građane da se uključe u odabir naziva tog sajma. Prijedlozi se mogu poslati na info@trznice-zg.hr ili poštom na adresu: Zagrebački holding d.o.o. - podružnica Tržnice Zagreb, Šubićeva 40/V, Zagreb, prenosi Hina.