Uspješnice u Uskličniku

U prostorijama nakladne kuće Verbum predstavljen je novi izdavački niz – biblioteka Uskličnik, a u kojoj će objavljivati knjige koje su već postigle uspjeh kod čitatelja. U biblioteci Uskličnik knjige će biti izdane u mekom, džepnom uvezu kako bi bile što dostupnije čitateljima.

Prva u nizu knjiga u novopokrenutoj biblioteci je uspješnica "Arhitekti kulture smrti" Donalda de Marca i Benjamina Wikera. Riječ je o knjizi u kojoj dvojica uglednih sveučilišnih profesora pišući jasnim i privlačnim stilom ocrtavaju ideje i živote dvadeset tri utjecajna mislioca koji su bitno utjecali na stvaranje Kulture smrti.

Knjiga "Bog je ljubav" Angela Comastrija nasta je na temelju duhovnih vježbi održanih Ivanu Pavlu II. i Rimskoj kuriji u Vatikanu. Treća knjiga je "Duhovni boj", remek djelo Lorenza Scupolija (1530.-1610.). "Kako ćemo ljubiti Isusa Krista", četvrto djelo u biblioteci, najpoznatije je djelo svetoga Alfonza Liguorija (1696.-1787.).

Pedeset dva odgovora na uobičajena pogrešna shvaćanja o katoličkoj vjeri sadržana su u knjizi "Što katolici doista vjeruju". U romanu "Drvo života" Louis de Wohl čitatelja vodi u prijelomno razdoblje europske povijesti u četvrtome stoljeću.

Sedmi naslov iz novopokrenute biblioteke "Posljednji križar" roman je u kojem romanopisac Louis de Wohl oslikava lik i život Don Juana Austrijskog.