Umijeće nekonformizma

Kako pronaći ono što život čini vrijednim življenja, kako ne robovati normama i stereotipima društva te kako u konačnici mijenjati svoj svijet, otkriva knjiga "Umijeće nekonformizma". Autor djela je Chris Guillebeau, a objavila ga je nakladnička kuća VBZ.

Nastala kao proširena verzija svojevrsnog internetskog proglasa koji je autor objavio na svojemu blogu i time inicijalno privukao brojne čitatelje, "Umijeće nekonformizma" nudi potpuno drugačiji pogled na stvarnost te predlaže alternativne načine na koje možemo početi živjeti svoj život i utjecati na svijet koji nas okružuje.

Chris Guillebeau je borac za strast i slobodu. On pokušava pronaći uvijek nove i originalne načine na koje možemo živjeti svoj život. Oštro se protivi tradicionalnim ulogama koje nam je društvo namijenilo, smatrajući da one ograničavaju i sputavaju našu urođenu kreativnost.

Budući da uspješno živi prema vlastitim životnim načelima, postao je uzor svim onima koji žele krenuti istim putem – putem oslobođenja i samospoznaje.