Sezonu Kazališta Trešnja otvara zečica "Miffy"

Zagrebačko kazalište Trešnja novu sezonu će sezonu otvoriti mjuziklom za najmlađe I opet Miffy nastalim prema slikovnicama slavnog Dicka Brune, koji se nastavlja na iznimno uspješnu predstavu Miffy koja u tom kazalištu igra već nekoliko sezona.

Za prvi dio sezone Trešnja priprema premijere predstava Knjiga o džungli I i Knjiga o džungli II, popularna priča Rudyarda Kiplinga o dječaku Mowgliju i njegovim životinjskim prijateljima.

U novoj sezoni premijerno će se izvesti i književni klasik Vlak u snijegu Mate Lovraka, u režiji Nine Kleflin, a u glavnim ulogama bit će najuspješniji polaznici Trešnjinih radionica.

Kazalište Trešnja podsjeća da je prošle sezone imalo više od 50 tisuća gledatelja, izvelo je četiri premijere (Šeherezada, Rent a friend, Princeza i Žabac i Regoč), gostovalo je u Hrvatskoj i inozemstvu i više puta bilo nagrađivano.

Kraj sezone obilježili su hrvatsko natjecanje u suvremenom plesu Mia Čorak Slavenska i revija dječjeg klasičnog i suvremenog plesa Dani Silvije Hercigonje.

Tijekom Zagrebačkog kulturnog ljeta Trešnja će izvesti predstave Tijelo, Miffy i Regoč.