"2 Cellos" u transu držali masu na Rivi

Velikim koncertom 2 Cellosa, Luke Šulića i Stjepana Hausera, na splitskoj rivi kojem je prisustvovalo nekoliko stotina ljudi, među kojima mnoštvo turista, završen je program drugog Dana Dioklecijana.

I sinoć je baš kao i na otvaranju programsko obilježavanje Dana Dioklecijana počelo povorkom s kočijama od Podruma, preko rive i Marmontove ulice, do Zlatnih vrata i Peristila, gdje je u 21 sat počela Noć tetrarha u kojem su predstavljeni Dioklecijanovi vladari i obitelji. Nakon toga su slijedile borbe gladijatora i postrojavanje legija.

Dok se na prepunom Peristilu održavao bogati kulturno-umjetnički program, na Pjaci je svoj koncert sve do ponoći imao rock sastav Noxin i Željko Krušlin Kruška.

Ipak, druge se večeri s nestrpljenjem očekivao koncert 2 Cellosa na rivi koji je bio besplatan pa se pozivu grada odazvao popriličan broj posjetitelja koji su tražili mjesto više, prenosi Hina. Čelistički dvojac svjetskoga glasa Luka Šulić i Stjepan Hauser svojim su spektakularnim koncertom oduševili sve koji su se našli na splitskoj rivi. Ovo je bio njihov prvi koncert u gradu pod Marjanom.

U videoprilogu pogledajte kakvo je bilo ozračje na splitskoj rivi.