Audicija za mjuzikl "Crna kuća - mjuzikl u boji"

Otvorena je audicija za originalni hrvatski mjuzikl pod nazivom Crna kuća - mjuzikl u boji, čiji su autori pisac, pjesnik i pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za gospodarstvo Ladislav Prežigalo i skladatelj Darko Hajsek.

Na audiciju se mogu javiti profesionalci i amateri koji znaju pjevati, plesati i glumiti. Prijave se primaju na web-adresi: www.BGladProd.com do 14. listopada.

Premijera mjuzikla očekuje se krajem siječnja 2013. u dvorani Studentskog centra u Zagrebu, a već sad se najavljuje kako potencijalni hit 2013. Redatelj i koreograf mjuzikla je Igor Barberić koji je dosad radio na projektima: Footloose, Briljantin, Aida, Chicago i dr. U mjuziklu će nastupiti i zagrebački glumci Mila Elegović i Adam Končić.

Crna kuća mjuzikl u boji urnebesni je glazbeno-scenski spektakl čija je radnja temeljena na staroj zagrebačkoj legendi s Kaptola 16. stoljeća, a odvija se u vrijeme žestokih borbi protiv Turaka i nesuglasica sa susjednim Gričem. Ljubavna priča, potraga za dobrim biskupom Stjepanom, spletke biskupa Hudog, te paljenje posljednjih lomača za vještice, bit će jamac za dobru zabavu i vrhunski glazbeni spektakl, najavili su organizatori i autorski tim.