Nastavak "Iz Kabula s ljubavlju"

Nakon velikog uspjeha predstave "Iz Kabula s ljubavlju", nastale po stripu Dubravka Matakovića, koju je prije pet godina na pozornicu vinkovačkoga Gradskog kazališta Joze Ivakića postavio Stojan Matavulj, Vinkovčani će do kraja godine moći vidjeti i njezin nastavak, najavljeno je na konferenciji za novinare.

Ravnatelj kazališta Ivica Zupković naglasio je da je predstava "Iz Kabula s ljubavlju" bez sumnje jedna od najuspješnijih u tom kazalištu. Dodao je kako nije bilo nimalo dvojbi glede nastavka dogodovština Glištana i Prcmilke Gmižić, glavnih likova koje su glumili Robert Ugrina i Tatjana Bertok-Zupković.

Hoće li gledatelji i u drugom dijelu "Iz Kabula s ljubavlju" gledati iste glumce, Zupković nije želio otkriti. Rekao je samo da će Dubravko Mataković i ovaj put biti autor, scenograf, kostimograf i izbornik glazbe, a redatelj Dražen Ferenčina.

U svakom slučaju bit će i dalje urnebesno, a premijeru smo namjerno najavili za 21. prosinca, na dan na koji bi se, navodno, trebao dogoditi kraj svijeta, rekao je Zupković.