Komunikacijske strategije magije

Saborska zastupnica SDP-a Mirela Holy i novinarka Sonja Hodak u noći sa srijede na četvrtak, u takozvanoj Noći vještica, pomovirale su Komunikacijske strategije magije, knjigu o odnosima s javnošću, medijima, političarima i uspjehu.

Knjiga na neobičan način govori o važnosti komuniciranja, a autorice su ironično progovorile o ulizivanju šefovima, licemjerju u politici, odnosu s novinarima. Sve uz dozu britkog humora.

Na 231 stranici knjige neuobičajenoga naslova autorice su, kako su same rekle, željele pokazati kako u poslu nema ničega manje pametnoga od ignoriranja važnosti komunikacija.

Pri tome su se, kako su dodale, nerijetko služile i vulgarnim rječnikom pišući komunikacijsku strategiju te pokušavajući na intrigantan način zainteresirati čitatelje za temu koju smatraju iznimno važnom za uspjeh u poslu.

Promocija je izazvala velik interes javnosti, ali i političara. Na predstavljanju je bio i predsjednik Republike Ivo Josipović, nekoliko SDP-ovih ministara, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Bernardić, SDP-ovi i HDZ-ovi saborski zastupnici, među kojima i Jadranka Kosor.

U videoprilogu donosimo reportažu s predstavljanja knjige koja će sigurno izazvati burne rasprave u političkim krugovima.