Pleši za Hrvatsku slobodnu od mina

Edukativno-kreativnom radionicom Montažstroja počinje projekt "Pleši za Hrvatsku slobodnu od mina". Radionica na kojoj će zainteresirani upoznati pirotehničare i stradalnike, održava se od danas do 2. veljače u prostorima Tribine Grada Zagreba, Kaptol 27. 

Tijekom pohađanja radionice plesači će odlučiti imaju li dovoljno hrabrosti za priključenje izvedbenoj skupini koja će tijekom ove i iduće godine uz pratnju snimateljske ekipe otputovati na 12 razminiranih lokacija u Hrvatskoj u 12 još uvijek miniranih županija kako bi svojim plesom u predivnim krajolicima naše zemlje zagovarali ljudsko pravo na slobodu kretanja.

Montažstroj poziva plesače, ali i sve ostale koje vole ples i imaju hrabrosti da se prijave na sudjelovanje u početnoj kreativno-edukativnoj radionici slanjem kontaktnih podataka i kratkog životopisa na elektroničku adresu protunapad(_at_)montazstroj.hr sve do 26. siječnja 2013. godine. U projektu „Protunapad“ ples je više od umjetnosti, objavljeno je na internetskim stranicama Montažstroja.