Završio 4. tjedan smijeha

Predstavom Dimnjačar Ljubomira Kerekeša sinoć je u Varaždinu završio 4. tjedan smijeha. Sedam predstava, u isto toliko večeri, u varaždinsko kazalište privuklo je više od tri tisuće posjetitelja.

Iako je ovogodišnji Tjedan smijeha tek završio, organizator Ljubomir Kerekeš najavio je planove za idući festival. Tako će sljedeće godine festival imati premijeru novog redateljskog djela Ljubomira Kerekeša, zadržat će se i predstava za djecu, novina uvedena ove godine. Zbog velikog interesa publike sljedeći 'Tjedan smijeha' prerast će u dva tjedna smijeha budući da nam je namjera neke od predstava izvoditi dva puta, najavio je Kerekeš.

Varaždinska publika u posljednjih sedam dana imala je priliku vidjeti sedam komedija. Uz Kerekešovu Skupštinu, Debitante, Povratak ratnika, Ufuraj se i pukni te Dimnjačara, na Tjednu smijeha gostovao je Ludens teatar iz Koprivnice s predstavom Od stoljeća sedmog te zagrebački Teatar Grdelin s Bog, žurim, nazovi. Izvedena je i predstava za djecu Profesor Baltazar - Put oko svijeta u produkciji Scene Gorica iz Velike Gorice i Kazališta Tvornica lutaka iz Zagreba.