Montažstroj kreira plan za pravedno društvo

Montažstroj je objavio da odustaje od kazališne misije i posvećuje se kreiranju scenarija budućnosti Hrvatske. U projektu 'Budućnost je sada' okupio je mlade i entuzijastične osobe koje imaju viziju budućnosti i žele izraditi plan za ostvarenje pravednog društva.

Analizirali su više desetaka postojećih scenarija budućnosti i odlučili se za onaj  njemačkog redatelja Rainera Wernera Fassbindera.

Suprotno hollywoodskim scenarijima katastrofe zbog kojih nam je lakše zamisliti propast svijeta nego propast kapitalizma, radna skupina za budućnost osmislila je pravi plan za spas Zemlje i poziva vas da se priključite njihovim predstavljanjima scenarija budućnosti. Prezentacije će se održavati svake srijede, četvrtka i petka u svibnju za ograničen broj sudionika.

U prezentacijama budućnosti, od kojih su prve 15., 16. i 17. svibnja na tajnim lokacijama, možete sudjelovati prijavom na elektroničku poštu buducnost@montazstroj.hr. Nakon toga obavijestit će vas kako ćete rezervirati svoje mjesto te o točnom terminu i lokaciji prezentacije.