Više od 15.000 posjetitelja prvog dana Terranea

Više od 15.000 posjetitelja došlo je na prvi dan šibenskog festivala Terraneo, čiji je novi rekord postavio nastup grupe The Prodigy. Prema riječima organizatora, dokazali su da su jedan od najatraktivnijih bendova.

Članovi benda oduševili su publiku dvosatnim energičnim nastupom, nakon kojeg je jasno zašto od organizatora traže i bocu s kisikom. The Prodigy će sigurno ostati zabilježen u povijesti Terranea jer ne samo da je nastupio pred najvećim brojem posjetitelja u tri godine održavanja festivala, već je i prvi festivalski dan malo prije ponoći rasprodan, izvijestili su organizatori.

Dobrom početku pridonijeli su i ostali izvođači, poput Emiliane Torrini, The Woodsa, Normana Jaya, Koan Sounda, Kawasaki 3pa itd.
Čast da otvori Terra Stage imao je sastav Eyesburn, i to obradom pjesme Šejn koju u originalu izvodi legendarni Haustor.

Na festivalskoj šetnici publiku je zabavljao Hot 8 Brass Band, kao jedinstvena festivalska atrakcija. Ništa manje veselo nije bilo ni na drugim pozornicama, gdje su nastupili odlični The Woods, hrvatski miljenici Kawasaki 3P, provokativni Krankšvester, a na Red Bull Academy stagu svoje su umijeće prikazali Norman Jay, Mayavanya, DJ Spin, DJ Rashad i Petar Dundov.

Terraneo svoj drugi dan nastavlja u istom ritmu. Na programu su: Bosnian Rainbows, Gang of Four, Calexico, My Bloody Valentine, Pinknoizu, Rob Garza (Thievery Corporation), Dubioza kolektiv, Mambo Kurt, Duncan Sheik i mnogi drugi.

Drugi dan obilježit će i prvi Terraneo boat party na kojem će od 18 do 21 sat nastupati više DJ-a.