Picula objavio natječaj za studente 'Klik za bolju Hrvatsku'

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule objavio je foto- i videonatječaj 'Klik za bolju Hrvatsku' za sve hrvatske studente, priopćeno je iz njegova ureda.

Studenti trebaju 'uhvatiti' motive hrvatske svakodnevnice koje bi voljeli vidjeti više, ali (ili) i motive koje bi voljeli gledati manje. Zadatak je napraviti inspirativnu fotografiju ili snimiti motivirajući video od najviše dvije minute i poslati sve na adresu natjecaj.picula@gmail.com.

Predstavimo Europi Hrvatsku u kojoj su mladi ljudi svjesni problema na kojima   treba raditi, ali također vide pozitivne trendove i znaju u kojem smjeru gurati   društvene promjene. Pokažite da ste kao generacija nositelja društvenih promjena svjesni svakodnevice te spremni djelovati, reagirati i utjecati, poručuju iz Piculina ureda.

Nagrada je četverodnevni put u Strasbourg i izložba najboljih radova. Natječaj je otvoren u ponedjeljak, a prijave traju do 11. studenoga.

Sve pristigle uratke pregledat će peteročlani ocjenjivački sud koji će odabrati finaliste čiji će radovi biti objavljeni u zasebnim albumima na službenoj Piculinoj stranici na Facebooku te dostupni svim korisnicima za glasovanje 'lajkovima'.

Pobjednici, njih 33 s najviše glasova tj. 'lajkova', bit će objavljeni unutar 24 sata od završetka glasovanja koje će trajati od 12. do 19. studenoga, prenosi Hina.