Nakon Špičkovine, "Što je muškarac bez trikova" u Zagrebu

Nakon pretpremijere u vatrogasnom domu u Špičkovini, iluzionističko- satirična predstava Što je muškarac bez trikova Luke Vidovića i Marija Kovača premijerno će se izvesti i u Zagrebu 8. studenog na 16. katu zagrebačkog Nebodera s pogledom na Trg bana Jelačića.

Ta naizgled nespojiva kombinacija stand-up komedije, iluzionizma i političke satire publici će uz desetak vrhunskih trikova i šaljivih videouradaka pokušati dati odgovore na razna pitanja iz 'surove svakodnevice', kao što su kome čaj za debljanje nije pomogao, tko si može priuštiti kavu na Stradunu, kako se igraju nenamještene nogometne utakmice, tko se našao na udaru kritika, a tko se provukao kroz ušicu igle, stoji u najavi predstave zagrebačkog Teatra Prestige.

Prema riječima Luke Vidovića, tom su se predstavom željeli odmaknuti od klasičnog teatra pa je pretpremijera bila u svibnju u Špičkovini, a vidikovac na Neboderu publici bi mogao pružiti jedinstven doživljaj.

Vidović je dosad imao više od tisuću iluzionističkih nastupa, a zapažen je u predstavi Magic Act Show s Tarikom Filipovićem i Reneom Bitorajcem. S pokojnim ocem, glumcem Ivicom Vidovićem, 2010. osnovao je Teatar Prestige s kojim je imao više od 300 predstava. Za sebe kaže da nije stereotipni mađioničar koji radi s golubovima i atraktivnim asistenticama, već mu je glavno oružje publika.

Svoj novi crnohumorni show postavio je u suradnji s Marijem Kovačem, kazališnim i filmskim redateljem koji je kao redatelj, glumac, skladatelj, scenograf ili dramaturg sudjelovao u nizu amaterskih predstava i performansa.