Jazz orkestar HRT-a i Simon Marlow u ZKM-u

Jazz orkestar HRT-a i vokal Simon Marlow večeras počinju novu koncertnu sezonu zajedničkim projektom Swing Time u novootvorenom koncertnom centru Zagrebačkog kazališta mladih (ZKM).

Kako su najavili organizatori, koncertom će ravnati Saša Nestorović, a riječ je o spoju novih i suvremenih hitova te evergreena s domaćeg i svjetskog repertoara swinga i jazza u vrhunskim aranžmanima za big band.

Pjevač Simon Marlow, rođen je u Oxfordu gdje je studirao povijest umjetnosti, da bi u Londonu studirao izvedbene umjetnosti i glumu. Iskustvo je stjecao u mjuziklima West Enda, a zatim, preselivši se u Hamburg, i u njemačkim produkcijama mjuzikala i predstava. Nastupao je s nizom europskih orkestara i vokalnih umjetnika. Svoje istinsko poznavanje žanra, scenskog nastupa, osjećaja za suradnju s orkestrom u najboljoj maniri zlatnog doba swinga i jazza i ovaj će put potvrditi uz članove Jazz orkestra HRT-a.

Publika će uživati u hitovima Take the A Train, Mambo Caliente, Come Fly with Me, Beyond the Sea, Smells Like Teen Spirit, Fly Me To The Moon, Strangers In The Night, New York, New York te Još samo večeras, Prolazi sve.