Izabrani glavni urednici kanala HTV1, HTV2 i rukovoditeljica IMS-a

Izabrani su glavni urednici kanala HTV1, HTV2, Radio Osijeka, rukovoditeljica IMS-a i rukovoditeljice centara Čakovec-Varaždin i Knin-Šibenik.

Time je završen natječaj za izbor glavnih urednika kanala HTV1, HTV2, Radio Osijeka, Novih medija i rukovoditelja RJ-a IMS raspisan 26. studenoga 2014. godine.

Za glavnog urednika kanala HTV1 izabran je Igor Tomljanović. Datum stupanja na dužnost bit će naknadno utvrđen Ugovorom o radu. Za glavnu urednicu kanala HTV2 izabrana je Vesna Karuza Podgorelec koja stupa na dužnost 1. siječnja 2015.

Za glavnu urednicu Radio Osijeka izabrana je Mirta Milas, a za rukovoditeljicu IMS-a izabrana je Lamija Alečković. Obje na dužnost stupaju 1. siječnja 2015.

Natječaj za glavnog urednika Novih medija zatvara se bez odabira kandidata te dosadašnji v.d. glavnog urednika Igor Duić nastavlja obavljati dužnost do izbora glavnog urednika po novom natječaju.

Završen je i natječaj za rukovoditelje odjela u produkciji raspisan 12. studenoga  kojim su se birali rukovoditelji centara Knin - Šibenik, Čakovec – Varaždin i Pula.

Za rukovoditeljicu centra Čakovec-Varaždin izabrana je Tamara Peras. Za rukovoditeljicu centra Knin-Šibenik izabrana je Borka Juras Slamić. Tamara Peras i Borka Juras Slamić dužnost preuzimaju u ponedjeljak 29. prosinca.

O izboru rukovoditelja centra Pula javnost će biti obaviještena u ponedjeljak 29. prosinca.