Raste gledanost showa 'The Voice'

Iako je potpuno uobičajeno da prvu emisiju velikih show programa gleda bitno veći broj gledatelja nego drugu, u primjeru The Voice – Najljepšeg glasa Hrvatske upravo je suprotno.

Drugu emisiju uzbudljivog spektakla The Voice - Najljepši glas Hrvatske, koja je emitirana u subotu 24. siječnja na Prvom programu od 20.10 do 21.55, pratilo je 673.837 gledatelja.

Riječ je o  16,5 posto opće populacije (AMR) odnosno 33 posto onih koji su tada bili pred televizijskim ekranima (SHR). Prva emisija imala je 14,8 posto AMR-a i share od 30 posto. Druga epizoda našega showa bila je u subotu navečer najgledaniji program među svim televizijskim programima u Hrvatskoj.

Druga emisija prštala od emocija i dobrih glasovaFoto: Dario Njavro za HRT

Prvu emisiju 'The Voicea' pratilo milijun gledatelja!

Jedan od najuspješnijih međunarodnih formata gledateljima će i sljedeće subote 31. siječnja na Prvom programu ponovo pružiti odličnu zabavu za cijelu obitelj.

Kako je show osvojio i drugi ekran

Do tada The Voice – Najljepši glas Hrvatske možete pratiti putem službene web stranice, na Facebooku, TwitteruYouTube Channelu te Instagramu.

Kako je ovo prvi projekt za koji HRT koristi sve svoje platforme, vijesti vezane za show također možete pratiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9.30 na Drugom programu Hrvatskoga radija. Show se subotom navečer, osim na Prvom programu Hrvatske televizije, može pratiti i putem live streama na službenim stranicama showa.