Nagrade zaposlenicima HRT-a koji na posao dolaze biciklom

U sklopu misije promicanja ekološke osviještenosti i ozelenjivanja poslovanja Hrvatske radiotelevizije, Eko tim HRT-a 28. siječnja nagradio je zaposlenike koji na posao dolaze biciklom.

Voditeljica Eko tima Marina Ćulav, član Mladen Iličković i ravnatelj RJ Poslovanje HRT-a Boris Sruk iznenadili su oko 50 djelatnika koji su na svojim biciklima pronašli pohvalu za svoju ekološku osviještenost te poklone koje su im darovali jedan ekološki poljoprivrednik i tvrtka od koje Hrvatska radiotelevizija kupuje zelenu struju.Ovim poklonima želimo motivirati naše kolege koji svakodnevno dolaze na posao biciklom. Time pridonose očuvanju prirode i našeg grada te širenju svijesti o zdravijem načinu života i racionalnijem korištenju prirodnih resursa. Jedna od misija Eko tima jest promicati svijest o upravljanju energijom te ćemo i u budućnosti poticati naše kolege da što više razmišljaju i djeluju upravo na ovakav način, ne samo na radnom mjestu nego i u svim ostalim sferama života, rekao je sponzor Eko tima i ravnatelj Radne jedinice Poslovanje HRT-a Boris Sruk.

Na HRT-u održana edukacija o štednji energije

Najavio je i kako se nada da će do kraja godine na parkirnim mjestima za bicikle biti napravljene i nadstrešnice te da će tako animirati još veći broj zaposlenika da upravo njima dolaze na posao, što je jedan od ciljeva ozelenjivanja HRT-ovog poslovanja i Eko tima.