Uskoro vas vodimo u 'Crno-bijeli svijet'

U doba virtualne stvarnosti i on-line dostave poput davne prošlosti čini se vrijeme kada se mlijeko kupovalo u vrećicama, benzin točio po neobičnim pravilima, a Trst predstavljao omiljeno odredište za kupovinu.

Dobrodošli u Crno-bijeli svijet, novu domaću dramsku seriju koja vas kroz 12 epizoda vodi na putovanje u ne tako davne, a istodobno tako daleke, osamdesete.

Od Novog vala do pojave videorekordera, po prvi puta na ovim prostorima imat ćete priliku na drugačiji način zaviriti u svijet moderne tehnologije, bez mobitela i facebooka, kada su ulice bile društvene mreže, a kultni bendovi, mjesta i tulumi obilježili čitavu jednu generaciju.

Smijeh je dobar razlog da se prisjetite nekih anegdota, upoznate s nepoznatim pojmovima poput redukcije struje, ali naravno ne i jedini dobar razlog da nam se pridružite ispred malih ekrana.

Crno-bijeli svijet uz rekonstrukciju kultnih okupljališta i pojavu stvarnih imena ondašnje scene donosi osebujne likove, sretne i nesretne ljubavne zaplete, obiteljske trzavice, zgode, nezgode i starih i mladih, tajne koje će biti razotkrivene u krivo vrijeme.Crno-bijeli svijet je baš poput vremena u koje nas vraća: nostalgičan, duhovit, smiješan i - zabavan.

Crno-bijeli svijet i na Facebooku i Twitteru.