U showu 'The Voice' nastavljeni neizvjesni dvoboji

U drugoj emisiji dvoboja prolazak izborilo još šestero natjecatelja

Druga emisija dvoboja u showu The Voice - Najljepši glas Hrvatske značila je prolazak za šestero natjecatelja, a za šestero rastanak od pjevačkog natjecanja. U drugoj emisiji nastupila su po dva para mentora 
Jacquesa Houdeka i mentorice Indire Levak te po jedan par Tonyja Cetinskog i Ivana Dečaka.


Foto: Dario Njavro za HRT

Pjerino Ružević i Mateo Pilat, moderni dečki koji prate glazbene trendove, kako je istaknuo njihov mentor Jacques, u dvoboju su odmjerili snage izvedbom pjesme Davida Guette i Sie, Titanium. Pobjedu je odnio Pjerino.

Počeli glasovni dvoboji u spektaklu The Voice

Samanta Bučaj i Mateo Resman koji su, prema riječima mentorice Indire, na početku glazbenog puta, u dvoboju su nastupili s pjesmom Još jednom grupe Silente. Natjecanje nastavlja Mateo.


Foto: Dario Njavro za HRT

Vladimir Matica
i Božidarka Matija Čerina, dvoje fajtera, kako ih je opisao Tony, za prolaz su se borili pjesmom Cryin' grupe Aerosmith. Tony je presudio da je pobjedu izborila Božidarka. Od energične Nicole Vidak i samozatajne Elene Stelle mentor Ivan htio je dobiti bombu, a djevojke su se za prolazak borile pjesmom Back to black Amy Winehouse. Natjecanje nastavlja Elena.

Uz prve dvoboje showa milijun i 150 tisuća gledatelja

S Anom Cerovac i Egonom Marićem Jacques je dobio spoj rocka i bluesa, a oni su svoje pjevačke sposobnosti u dvoboju pokazali pjesmom Give me one reason Tracy Chapman. U showu ostaje Egon.

Tomislav Užarević i Ivan Županović obojica za život zarađuju pjevajući i znaju koliko je taj kruh težak. U dvoboju su se sučelili izvedbom pjesme New York, New York koju je proslavio Frank Sinatra. U tome je uspješniji bio Tomislav.


Foto: Dario Njavro za HRT

Do iduće subote The Voice - Najljepši glas Hrvatske možete pratiti putem službene web stranice, na Facebooku,TwitteruYouTube Channelu te Instagramu. Uz to, vijesti vezane za show možete pratiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9.35 sati na Drugom programu Hrvatskoga radija.

[VIDEO] Pogledajte prethodne emisije

The Voice - Najljepši glas Hrvatske natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu The Voice of..., u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju te želi potvrditi da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale show.