Bandić došao na posao i poručio: Naći ću 100 razloga da delam

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić vratio se na posao i nakon gotovo 6 mjeseci održao kolegij u gradskoj upravi. Popis svjedoka s kojima ne smije razgovarati o predmetu istrage, kaže, nije dobio, ali vjeruje svojim suradnicima i ne predviđa nikave probleme. U prvom službenom posjetu bio je Zagrebačkoj filharmoniji i maestru Dmitriju Kitajenku. 

Pucao bih sebu u glavu kad grad ne bi mogao kratko funkcionirati bez gradonačelnika. Sad će s gradonačelnikom još bolje, izjavio je tom prilikom Bandić. Ako netko ne želi delati, naći će 101 razlog da ne delaju, ja sam od onih koji će naći 100 razloga da delaju, poručio je.

Evo što je još rekao zagrebački gradonačelnik.
Podsjetimo, Županijski sud u Zagrebu odlučio je da Milan Bandić može ponovno obavljati gradonačelničku dužnost, ali da i dalje ne smije komunicirati sa svjedocima u aferi Agram, od kojih su neki njegovi bliski suradnici. Postavlja se pitanje kako će voditi grad.

Bandić je od suca istrage Županijskog suda zatražio je da mu dostavi popis svjedoka s kojima ne bi smio komunicirati tijekom istrage.