Kritika Miljeniću: 'Nazovi M radi posla'

Mladež Hrvatske demokratske zajednice je danas neposredno pred početak sjednice Vlade Republike Hrvatske kratkim performansom upozorila na neprimjereno ponašanje ministra pravosuđa Orsata Miljenića.

Na Facebooku su izvijestili o akciji koju su nazvali 'Nazovi M za posao':

 

Ministar Miljenić je rekao da iako je razgovarao s trenerom juda u Požegi o njegovoj kćeri, članice SDP-a, nije imao namjeru nikome srediti zapošljavanje. Također je izjavio da je njegova jedina greška to što nije ranije prekinuo sporni razgovor. Kazao je da ga ljudi opsjedaju s desecima zahtjeva. Ne namjerava podnijeti ostavku. Nekada kažete nešto više nego što bi trebalo, što se sada dogodilo, to je moja pogreška, kazao je Miljenić.

Priznaje kako je način razgovora svakako izlazio izvan onoga kako bi trebalo razgovarati. Kada gledate čisto tehnički, sređivanje posla je i neizvedivo jer i ako ide taj natječaj tko zna kad će biti završen, vjerojatno u sljedećim godinama. I tu priča staje, svi moramo biti oprezniji kod onog što govorimo i to je to. Ali radnje, počinjenja nema, rekao je Miljenić.