Djeca iz "Osmijeha" i Down centra uljepšala reviju frizura

Dvadesetak djece s posebnim potrebama iz Vrgorca i Pule drugu godinu zaredom nastupilo je s profesionalnim modelima na 6. susretu frizera i reviji frizura. Sav prihod od donacija i prodaje ulaznica darovan je Udruzi djece s posebnim potrebama Osmijeh iz Vrgorca. Bio je to velik događaj za koji su se djeca s veseljem pripremala, a mi smo njihove pripreme - zabilježili.

Sa širokim osmijehom djeca iz Osmijeha s prijateljima iz Down centra u Puli zakoračila su na pistu. Uređeni, odmjereni, s frizurama. Baš kao što na reviji i treba biti. Večer je to za koju su se danima pripremali, a njihove osmijehe i vedrinu u Vrgorcu su i ove godine svi jedva čekali. Uoči revije - pripreme. Vice i Marin dobro znaju što žele! Biraju frizuru, uzbuđenje je veliko!

I mala Cvita dobila je lijepu frizuru koju su dovršile ruke profesionalca. Mihaelova borba s cerebralnom paralizom u danima uoči revije bila je puno lakša. Sve što je želio bilo je - odlično izgledati!

Mihael, Marko i Vice na pravom su mjestu za osvajanje cura. Jer upravo se u Vrgorcu, pod nazivom Hair smile, u dva dana okupio vrh hrvatskog frizerstva.  To su profesionalci koji su došli radi edukacije, stručnih seminara i predstavljanja najnovijih trendova, a pokazali su i da imaju veliko srce!

Udruga Osmijeh s korisnicima trinaest godina sustavno radi. Novac koji je na reviji prikupljen djeci će itekako dobro doći.

Modeli s profesionalno napravljenim frizurama plijenili su pozornost. Djeca iz Osmijeha i Down centra uljepšala su reviju stila, zabave i profesionalnosti. To je bila njihova večer. Modni svijet pokazao je visoku razinu društvene osviještenosti, osjetljivosti i plemenitosti.