Astrologinja: Vlada neće pasti, a Karamarka čuva svemir

Rasplet političke krize leži u čistoj matematici - ako ne bude 76 ruku za novu vladu, ići ćemo na nove izbore, u suprotnom izbora nema. Dnevnik 3 HRT-a bavio se brojevima, ali numerološki.

Ono što "upada u oko" je datum rasprave o opozivu premijera Tihomira Oreškovića - 16. 6. 2016., kada bismo mogli ostati bez Vlade. Oni praznovjerni u ovom datumu vide tri šestice i poruku.

O tome je u Dnevniku 3 govorila astrologinja Anđelka Subašić koja je predvidjela i prije nego što se formirala ova Vlada kako će Tomislav Karamarko morati napustiti njezino kormilo. Astrologinja kaže kako Vlada neće pasti, a da Karamarka čuva svemir. Doznajte što je još rekla o Karamarku i kakvu sudbinu predviđa Boži Petrovu, Tihomiru Oreškoviću i Zoranu Milanoviću.Podsjetimo, cijeli dan su se iščekivali javni istupi i poruke Tomislava Karamarka, Bože Petrova i Tihomira Oreškovića. Pomno su se birala mjesta gdje će se održati konferencije za novinare, bilo je važno i vrijeme održavanja. Tko je bio uspješniji, nervozniji i tko je bio uvjerljiviji u javnim istupima analizirali su novinar HRT-a Marko Vračić i komunikologinja Vinka Drezga.