I bez vlade svi projekti vezani za branitelje idu dalje

Ministarstvo branitelja priopćilo je kako, unatoč trenutačnoj političkoj situaciji, intenzivno nastavlja sa svim svojim aktivnostima ne dopuštajući da ta situacija pokoleba Ministarstvo u formiranju jedinstvene skrbi za branitelje zaslužne za stvaranje Hrvatske.

Ministarstvo je poručilo braniteljima kako su bili i ostali ponos Domovine te da stoji uz njih i neće nikada dopustiti da se obezvrijede vrijednosti za koje su se borili. "Kao i u najtežim trenucima tijekom Domovinskog rata hrvatski branitelji znaju se nositi s izazovima koji su pred njima, ističe u priopćenju Ministarstvo i poručuje -"Sačuvajmo vjeru i strpljenje!"

"Branitelji nastavljaju brinuti o braniteljima. Nastavljamo s radom projektnih timova na novom zakonu koji bi bio pravedan za sve hrvatske branitelje i za vrijednosti Domovinskog rata", poručio je Đuro Glogoški u izjavi za HRT. "Ovo je jedan od dramatičnih dana što se tiče braniteljske populacije", kazao je Josip Klemm. Potvrdio je da sve radne skupine nastavljaju svoj rad.