Svim sredstvima do Bijele kuće - Trump izvrijeđao Clinton

Očekivano žestoko sučeljavanje dvaju na svaki način suprotnih polova u američkoj kampanji - preostalih dvoje kandidata iz suprotstavljenih tabora: nepredvidivi Donald Trump okomio se na bivšu američku državnu tajnicu iz najtežeg oružja, pomaknuvši granice američke predsjedničke kampanje.

Svim sredstvima do Bijele kuće. Nakon tjedana u kojima se susretao samo s problemima u kampanji, vjerojatni republikanski kandidat za američkog predsjednika Donald Trump vratio se poznatoj taktici - napadima na svoju demokratsku suparnicu Hillary Clinton. Svim sredstvima, na svim područjima. Ne prezajući od uvreda.

Hillary Clinton je - i to većina ljudi zna - lažljivica svjetske klase! Pogledajte samo njezine patetične e-mailove, ili lažno slijetanje u Bosnu, gdje je rekla da su je napali, ali se ispostavilo da ju je napala mlada djevojka darujući joj cvijeće, rekao je Trump.

Pokušavajući privući glasače nakon vlastitih pogrešaka u kampanji, Donald Trump svoju je suparnicu proglasio dosad najkorumpiranijim kandidatom za predsjedničku funkciju.

Hillary Clinton usavršila je politiku profita i čak duga. Vodila je State Departmant kao svoj vlastiti zaštitni fond. Cijeli je život skupljala novac za sebe. Zamjenjivala je usluge za novac, ustvrdio je.

Bivšu američku državnu tajnicu Donald Trump optužio je da je gotovo sama destabilizirala Bliski istok i ponovio laž da je on bio protiv invazije Iraka, iako je poznato da se javno zauzimao za američku vojnu intervenciju mjesec dana prije nego što ju je Kongres odobrio.

Hillary Clinton dala je Kini milijune poslova, naših najboljih poslova i dala priliku Kini da se izgradi. U zamjenu ona se obogatila. Ona se obogatila da biste vi postali siromašni. Prodala je naše radnike da bi se obogatila, rekao je Trump.

Porukom da jedino on Ameriku može učiniti ponovno bogatom i da samo on može riješiti američke probleme, Donald Trump završio je svoj četrdesetominutni govor. Odgovor Hillary Clinton sigurno neće dugo čekati.