Trump se za zabavu 'Villains and Heroes' prerušio u - Trumpa

Novoizabrani američki predsjednik Donald Trump nazočio je sinoć kostimiranoj tematskoj zabavi "Villains and Heroes" u golemoj vili na Long Islandu, u vlasništvu jednog od svojih najvećih donatora, ali su ga novinari lako prepoznali jer je bio prerušen u Donalda Trumpa - glavom i bradom.

Trump je na tradicionalnu božićnu kostimiranu zabavu bogate obitelji Mercer stigao u odijelu i kravati s plavo-bijelim kvadratićima, a na upit novinara u koga se prerušio, odgovorio je: "u sebe". Nije uočen nitko od Trumpove najbliže obitelji, ali su došli neki od stratega njegove izborne pobjede.

Voditeljica Trumpove kampanje Kellyanne Conway utjelovila je Super Woman, a njegov skorašnji savjetnik u Bijeloj kući Steve Bannon ugledao se na svojeg šefa i odjenuo klasično odijelo. Pripadnici osiguranja su na tematskoj zabavi o "huljama i herojima" bili odjeveni kao bikeri Hell's Angelsa. Lozinka za privremenu bežičnu mreža je bila "HeroesWin!". Iz golema zdanja na Long Islandu odjekivala je glazba Adele, Lady Gage, Shakire, Celine Dion...

Domaćin zabave Robert Mercer jedan je od izvršnih direktora hedge fonda Renaissance Technologies. Kći Rebekah Mercer dio je Trumpova tranzicijskog tima.