HRT na Weekend Media Festivalu

Hrvatska radiotelevizija do kraja tjedna predstavlja se na jubilarnome, desetom Weekend Media Festivalu. Riječ je o najvećemu skupu regionalne komunikacijske industrije, koji ove godine okuplja više od četiri i pol tisuće sudionika iz jugoistočne Europe te petstotinjak novinara iz Hrvatske i susjednih država.

Dio programa ove se godine ostvaruje u suradnji s nordijskim državama, a među najatraktivnijim dijelovima programa bit će teme o kriznome komuniciranju u Agrokoru i, primjerice, o aferama koje prate svijet nogometa.

Hrvatska radiotelevizija na svojemu će promocijskome prostoru u Rovinju nizom aktivnosti te brojnim javljanjima, prilozima i reportažama predstaviti svoju jesensku programsku shemu pod naslovom Nove boje jeseni, koja je započela s prikazivanjem prije nekoliko dana, a gledateljima donosi 85% domaćega sadržaja u svim udarnim terminima, vrhunski odabir stranoga programa, stabilnost programskoga rasporeda te nova, mlada lica.

U HRT-ovu promocijskome prostoru danas su se okupila brojna poznata lica među kojima su HRT-ov opjevani glavni meteorolog Zoran Vakula, voditelji popularne emisije Dobro jutro, Hrvatska Karmela Vukov-Colić, Mirko Fodor i Davor Meštrović, urednica Teme dana Zrinka Grancarić, urednici emisije Otvoreno Mislav Togonal i Damir Smrtić te brojni drugi.

Kako je bilo večeras na HRT-ovu prostoru u Rovinju pogledajte u videozapisu: