Dalić: Todorićeve objave vezane uz nadolazeće revizorsko izvješće

Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić kazala je da je najnovija objava Ivice Todorića , u kojoj optužuje državne dužnosnike da su pri rušenju Agrokora kršili zakone, vezana uz nadolazeću objavu revizorskog izvješća te da do njihove objave neće ništa komentirati.

Držim da su sve te objave vezane uz nadolazeću objavu revizorskog izvješća. I do objave revizorskog izvješća ja ne bih nikakve komentare o Agrokoru više davala. Sve što je trebalo reći o ovoj temi rečeno je, rekla je Dalić u Trilju, odgovarajući na upit novinara.

Bloger Todorić u novim objavama optužuje ministricu Dalić

Podsjetila je da se detalji o načinu provođenja izvanredne uprave i o stanju u Agrokoru mogu pratiti u izvješćima izvanrednog povjerenika, koji se objavljuju na internetskoj stranici Ministarstva gospodarstva. Očekujemo revizorsko izvješće i tada će to biti vjerujem vrlo značajna tema za komentare i, naravno, potvrdu kakvo je to stanje u Agrokoru zatekla izvanredna uprava te kakva je bila 2016., zaključila je Dalić.

Odakle Ivica Todorić piše svoj blog - ne zna se. Sutrašnji Jutarnji list donosi da je, navodno, sve češće u Austriji i Srbiji, gdje borave njegovi sinovi Ante i Ivan Todorić s obiteljima, te da je okupio jak tim odvjetnika, savjetnika, ekonomista i PR stratega.