Todorić s novom objavom: Dalić i dalje obmanjuje javnost

Dok se čeka petak i objava revizorskog izvješća o stvarnom financijskom stanju u Agrokoru, Ivica Todorić ne prestaje s objavama na svom blogu. Najnovija objava opet je posvećena ministrici gospodarstva Martini Dalić koja je danas otkrila da je Ivica Todorić sam došao u Vladu tražiti financijsku potporu od 2 milijarde i 300 milijuna kuna. 

Gospođa Dalić opet obmanjuje hrvatsku javnost. Ona ima pravo kad kaže da se s Ivicom Todorićem nikad nije privatno sastajala, ali ja to nisam nikad ni kazao. Kazao sam da se najavila i da je došla u moj ured i iznio sam najvažniji dio istinitog razgovora koji smo vodili. Teško mogu vjerovati da se ne sjeća i da je zaboravila naš razgovor, s obzirom da je u njemu tražila vrlo neuobičajene stvari. A ja ću joj rado dokumentirati naš razgovor.

Što se tiče naklapanja oko novca, iznosa, traženja, Petrov kaže jedno, Dalić drugo, sve to govori kako ni sami ne znaju o čemu govore... Svrha mog dolaska je bio poziv gospodina Petrova da hoće pomoći razvoju kompanije. I u tom smislu se u konačnosti razgovaralo. Mi smo predlagali da, ako država to želi, dokapitalizira Belje, jer je riječ o strateškoj državnoj kompaniji. Tih razgovora je bilo, ja to ne poričem i to imam dokumentirano. Sve je to bilo na tajnom sastanku 26. 2. 2017.

Međutim, neporecivo je, i to sam već na blogu objavio, da sam se Zdravku Mariću 03. 3. 2017. na svemu zahvalio i poručio Vladi da ne trebamo nikakvu pomoć. Lako je dokazivo da svi koji tvrde suprotno lažu. Umjesto da nastavlja s obmanama zašto konačno hrvatskoj javnosti ne odgovori na moja pitanja?, stoji u Todorićevom blogu.
Todorić na blogu: 14 koraka pljačke Agrokora koje je odobrila Vlada