Vodič koji motivira i potiče na promjene

Najveća zagrebačka knjižara od 7. do 12. studenoga 2017. bit će popularni Interliber koji će nesumnjivo i ovaj put pohoditi mnoštvo ljubitelja knjiga. Za tu je prigodu Školska knjiga pripremila mnogobrojne nove naslove za raznovrsne ukuse.

Tako će sutra dr. sc. Ante Žužul predstaviti knjigu '365 – Danas promijeni sebe i ostvari svoje ciljeve' Tanye Dimitrove, nastala na temelju 20-godišnjeg iskustva autorice iza koje je karijera uspješne novinarke, izdavačice, znanstvenice i veleposlanice.

'365 – Danas promijeni sebe i ostvari svoje ciljeve' vodič je koji čitatelja motivira i potiče na promjene, ali i traži odgovore na najjednostavnija, a ujedno najbitnija pitanja u životu.

U ovome osobnom vodiču do uspjeha svaki je dan danas, jedinstven i nenadoknadiv. Ono što možete učiniti danas učinite danas, i tako 365 puta zaredom, svakog dana i bez odgađanja. Odgovarajte na pitanja koja vas u vodiču očekuju, pišite o sebi, svojim željama, osluškujte i upoznajte sebe. Priznajte si svoje želje, definirajte svoje ciljeve i počnite ih ostvarivati. Uz ovaj priručnik za samopomoć postanite uspješni i sretni, poručuje autorica.