Novi luksuzni kamp u Zagorju

Nakon Zagreba i Plitvičkih jezera turiste koji obilaze unutrašnjost Hrvatske najviše zanima - Zagorje. Najveći problem zagorske termalne rivijere jest nedostatak smještajnih kapaciteta. Ipak i to se polako mijenja. U Donjoj Stubici, nadomak kupališta, otvoren je luksuzni kamp s mobilnim kućicama.

U Terme Jezerčica u Donjoj Stubici gosti stižu zbog termalne vode. Hotelski kapaciteti nisu bili dovoljni. Uložili su 10 milijuna kuna i uredili kamp s četiri zvjezdice.

"Ono što je specifično za naš kamp u odnosu na druge kontinentalne kampove je da je vezan uz vodeni park. Reakcije gostiju su odlične, još nismo imali ni jednog gosta koji nije boravak produžio za barem jedan dan" rekao je direktor Kampa i hotela Terme Jezerčica Elvis Pavleković.

Kamp je izgrađen u, za naše prilike, relativno kratkom roku - za 3 i pol mjeseca. Zaposleno je još 20 radnika. I opet neobično za naše prilike, molbi za posao nije nedostajalo.

Domaći kapital ovog turističkog poduzeća godinama, uporno, bez pompe ulaže u turizam. Pa se Donja Stubica po broju gostiju približava svojem poznatijem susjedu - Stubičkim Toplicama.