'Možete me fizički ubiti, ali neće mi oduzeti istinu i pravdu za Davida'

Danas se prvi put, nakon što je nestao prije 8 dana nakon prosvjeda u Banja Luci, oglasio Davor Dragičević. Video u kojem govori kako je dobro i kako nije pobjegao, već se sklonio na svom je Facebook profilu objavila njegova bivša supruga i Davidova majka Suzana Radanović.

Dragičević poručuje da ga mogu fizički ubiti, ali nikada mu neće oduzeti istinu i pravdu za Davida.

- Istinu znamo i zato je jedini zahtjev da se predmet prebaci na državno tužilaštvo i sve će vrlo brzo biti gotovo. To je ono čega se oni plaše. Nijednu grešku nismo napravili za 10 mjeseci, a ophode se tako prema nama jer nemaju gdje, rekao je.Okupljenima u grupi 'Pravda za Davida' poručuje da ga mogu ubiti, a ako mu se nešto dogodi, krivci su Dragan Lukač, Darko Ilić, pripadnici MUP-a RS s press konferencije, Milorad Dodik, Željka Cvijanović, tužioci i svi oni koji su sudjelovali u montiranom procesu u ubojstva njegovog djeteta.

Dragičević je svima zahvalio što su bili uz njega.

- Unišli su mi najsvetije, 280 dana mirne i dostojanstvene borbe za moje dijete i sve nas. Morate shvatiti da ovo više nije borba za Davida, već borba za sve nas, svu našu djecu. Mog Davida nema, nikad ga ja više vidjeti neću. Zavjetovao sam se na grobu, ako sad ne istrajemo, pobit će nas sistem, kazao je.

- Rekao sam: nećete me ubiti kao Davida. Bez borbe ne ide. Oni više nemaju gdje. Rješenjem ovog slučaja, za koji imamo dokaze, sve se rješava. Oni neće priznati zločin. Moramo ići tražiti istinu na drugom mjestu, kroz institucije mirno i dostojanstveno. Još uvijek sam živ i zdrav, voli vas vaš ćaća, nikad vas iznevjeriti neće. 'ko hoće, idemo do kraja. Pravda za Davida, pravda za svu djecu. Ovo se jednom završiti mora, poručio je.

Podsjetimo, banjalučka policija je prije tjedan dana raspisala tjeralicu za njim zbog sumnje da je počinio prekršajna i kaznena djela nakon prosvjeda 'Pravda za Davida' koji se u Banjoj Luci održao 30. prosinca.