Državni vrh čestitao Uskrs

Predsjednica Grabar-Kitarović i predsjednik Vlade Plenković čestitali su Uskrs svim nadbiskupima i biskupima, svećenicima, redovnicama i redovnicima te svim katoličkim vjernicama i vjernicima u domovini i diljem svijeta.

- Upućujem vam srdačnu čestitku u povodu Uskrsa sa željom jačanja naše vjere u otkupljenje i spasenje. Neka nas duhovno ozračje najvećega kršćanskog blagdana potakne na jačanje zajedništva u promicanju dobra među ljudima, osnaživanju solidarnosti i međusobnog poštovanja, stoji u čestitki hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

- U ime hrvatske Vlade i svoje osobno, Vama i svim svećenicima, redovnicama i redovnicima te vjernicima Zagrebačke nadbiskupije želim sretan i blagoslovljen Uskrs, uz obilje mira, zajedništva i zdravlja. Potaknuti snagom Kristova uskrsnuća, koje obnavlja vjeru, nadu i solidarnost u hrvatskom narodu, zajedno nastavljamo raditi na dobrobiti svih hrvatskih ljudi, osobito onih najpotrebitijih, napisao je premijer Andrej Plenković u uskrsnoj čestitki.