Suverenisti daju potporu Škori, on zahvaljuje

Politička platforma Hrvatskih suverenista na predsjedničkim izborima dat će potporu Miroslavu Škori jer je njegov svjetonazor komplementaran onom što predstavljaju. Na Facebooku im je Škoro zahvalio i poručio da su na dobrom putu.

Iza Škore, kako kažu, stoji narod. Ocjenjuju da njegova kandidatura pridonosi hrvatskom zajedništvu i ujedinjuje branitelje, a i pozitivan je prema referendumskim inicijativama.

- Siguran sam da će on ući u drugi krug i da ćemo imati jednoga predsjednika koji neće biti dio dviju velikih političkih struktura, a to su HDZ i SDP, odnosno da ćemo prvi put u hrvatskoj politici imati predsjednika koji je nezavisni kandidat, istaknuo je dopredsjednik HRAST-a Hrvoje Zekanović.

- Iskrena zahvala europarlamentarki Ruži Tomašić i Hrvatskim suverenistima na današnjoj potpori. Kako je rekao izuzetni tvorac "Morskih orgulja" i "Pozdrava Suncu" u Zadru, akademik Nikola Bašić, državu određuju i definiraju ljudi, prostor, suverenitet i identitet. Na dobrom smo putu, napisao je na Facebooku Mirosalav Škoro.