Ribafish doplivao i do posljednjeg, 17. otoka

- Plače mi, sretan sam, tužan sam, brzo je prošlo, 250 stvari odjednom u glavi. Rekao je to Domagoj Jakopović Ribafish prije nego je zaplivao finale. Finale priče koju je započeo sa sinom. Završio ju je danas s drugom djecom.

Njegovog sina nema, ali je Ribafish odlučio završiti Rokov životni projekt. Želio je s tatom obići sve hrvatske otoke. Zato Roku u spomen, ova plivačka avantura "RokOtok".

- "RokOtok" - plemenita priča jednog oca kreće iz Dubrovnika

Doplivao je u uvalu na Čiovu. 5687 metara, plus minus koji metar, kako je rekao Ribafish. Vrijeme kao naručeno.

-  Bonaca, ovo je ulje. Samo je dva puta bilo ovakvo vrijeme.

Drvenik Veli današnja je startna pozicija.

- Krenula plivačko-edukativna avantura "RokOtok"

Ribafish je ideju za ovaj plivački projekt dobio pišući knjigu "RokOtok". A posljednja, 17. zastavica na otoku Čiovu ne znači da je to kraj. "RokOtok" se nastavlja. Želi povezati 50 otoka kroz tri godine. S ciljem zdravog života i komunikacije roditelja i djece. 

 - HRT-ova ekipa s Ribafishom na pripremama za "RokOtok"

- Sretan sam što smo na ovom putovanju upoznao 1500 klinaca koji su dobili svoje poklone. Mislim da će ih na Čiovu biti još 200, 300 večeras. Vidimo se i u srpnju iduće godine!

- To je kao u igri kamen, škare, papir, kad misliš da će kamen pobijediti sve, ali uvijek je tu neki papir koji će dobiti njega. Tako i meni ovaj umor i iscrpljenost, u stvari je ponos i sreća što je sve ovo isplivano.