Kod Slavonskog Broda pet ozlijeđenih u nesreći

Pet osoba teško je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć nedaleko od Slavonskog Broda, izvijestila je jutros brodsko-posavska policija.

U mjestu Šumeće 26-godišnji vozač oko 19 sati upravljao je osobnim automobilom slavonskobrodskih registracijskih oznaka, u kojem su se još nalazili 36-godišnjak, 22-godišnjak, 32-godišnjak i 18-godišnjak. Vozač automobila nije prilagodio brzinu kretanja prilikom ulaska u zavoj te je izgubio nadzor nad upravljačem, prešao s kolnika na travnatu bankinu, a zatim je zbog zanošenja vozila sletio u odvodni kanal i udario u rub kolnog ulaza, utvrdila je policija očevidom.

Prilikom udara u kolni ulaz, 18-godišnji i 22-godišnji putnik su ispali iz vozila. Na mjesto događaja su izašli policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, Dobrovoljnog vatrogasnog društva Stupnički Kuti i Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod te djelatnici Hitne medicinske pomoći koji su unesrećenima odmah pružili liječničku pomoć. Zatim su ih prevezli u Opću bolnicu "Dr. Josip Benčević", gdje su zadržani na daljnjem liječenju.

Policija protiv 26-godišnjeg vozača podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.
Preuzmite aplikaciju HRT Vijesti!