Uragan Dorian otjerati "snagom duha", predlaže kandidatkinja za Bijelu kuću

Kandidatkinja s vrlo malim izgledima za američku predsjednicu i uspješna spisateljica Marianne Williamson predložila je u srijedu na Twitteru da milijuni ljudi "snagom duha" otjeraju razorni uragan Dorian koji je poharao Bahame i prijeti Sjedinjenim Državama, ali je svoju objavu naknadno obrisala.

- Bahami, Florida, Georgia, Caroline... Molimo se svi za njih.  Kad milijuni nas vizualiziraju Dorian kako se okreće od obala, to nije sumanuta ideja već kreativan način korištenja snage duha, napisala je na Twitteru autorica koju cijeni i Oprah Winfrey.

Zatim je pozvala korisnike na dvije minute molitve, vizualizacije, meditacije za one koji se nalaze na putanji oluje.

Williamson, koja se natječe za nominaciju demokrata za predsjedničke izbore, naknadno je obrisala tu svoju objavu, te se nakon par sati ponovno oglasila na Twitteru.
Prošli tjedan američki predsjednik Donald Trump opovrgnuo je navode portala Axios da je predložio da se nuklearnim bombama bombardira urgane prije nego što oni stignu do SAD-a i tu je informaciju nazvao "smiješnom".

Marianne Williamson koja prema anketama ima jedan posto izgleda da dobije demokratsku nominaciju, ekscentrična je osoba koja se uspjela istaknuti u prvim debatama demokrata.

Njezina prva knjiga iz 1992. koju je promovirala Oprah Winfrey, postala je bestseller, odnosno peta najprodavanija u SAD-u, tvrdi autorica koja je objavila još 12 knjiga.