Policija demantirala pronalazak motocikla kojeg povezuju s ubojstvom u Omišu

Nema novih službenih informacija o jučerašnjem brutalnom ubojstvu na Jadranskoj magistrali u Omišu - kod skretanja za Brzet. Muškarac na motoru prišao je osobnom automobilu i ubio vozača pokraj kojeg je sjedila djevojka, koja nije ozlijeđena.

Jutrošnje neslužbene informacije da je na području Šestanovca navodno pronađen odbačeni motocikl koji se povezivao s ubojstvom, policija je demantirala.

- Omiš: Usred bijela dana ubijen hicem na parkiralištu

Ubojstvo se dogodilo kada je K.F. (38) iz Piska zaustavio i na ugibalištu ceste parkirao automobil u kojem je bila i njegova djevojka, kako bi pojeli hranu koju su netom prije kupili, nakon čega im je u jednom trenutku s vozačeve strane prišao motocikl na kojem je bio muškarac s kacigom na glavi.

Na zaprepaštenje djevojke, koja je sjedila na suvozačevom mjestu, nepoznati je ubojica kroz otvoren prozor u glavu i vrat K.F. ispalio najmanje dva metka, te pobjegao na motociklu. Nesretni muškarac je na mjestu događaja iskrvario do smrti.

Očevid je na mjestu događaja obavila policija uz prisustvo zamjenika Županijskog državnog odvjetništva. Policija u kriminalističkom istraživanju tog smaknuća provjerava kretanje ubijenog K. F., koje bi moglo pomoći u rješavanju najbrutalnijeg ovogodišnjeg ubojstva na širem splitskom području.