Preminuo vječno nasmijani Ćubi

Nakon kratke i teške bolesti, zauvijek je ovaj svijet napustio Damir Mihanović - Ćubi, legendarni glumac, zabavljač, glazbenik i voditelj.

Prije nekoliko tjedana toj legendi dalmatinskog humora, otkrivena je neizlječiva bolest u zadnjem stadiju. Odmah nakon postavljanja dijagnoze, Ćubi se liječio u KB Sestre milosrdnice u Zagrebu, a njegovi brojni kolege i prijatelji pokrenuli su akciju prikupljanja pomoći.

No na prvi dan 2020. godine, Ćubi je preminuo. Tom viješću svi su ostali šokirani. Iza sebe je ostavio dva odrasla sina i suprugu Vernonu.

Uvijek nasmijani Ćubi kroz više desetljeća dugu karijeru odigrao je brojne predstave. Mnogih je i autor. Televizijska publika ga zna kao komičara specifičnog izričaja. Pamti ga iz brojnih serija, emisija i showova.

Osim u glumi, na sceni se odlično snašao i kao glazbenik. Većini poznavatelja domaće pop scene ostat će u sjećanju kao bubnjar grupe Forum. A malo tko ne zna pjesmu "Pumpaj", izdanu na njegovom albumu "Rješenje za dobro raspoloženje" iz 1998. godine.

Damir Mihanović - Ćubi je većinu svog života bio vezan za Split, premda porijeklo vuče s otoka Šolte.

Želja mu je bila da blagdane provede s obitelji u svom Splitu gdje je i preminuo.