Bandić partnerima poručio da ne razgovaraju preko medija

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, član predsjedništva HDZ-a i ministar gospodarstva Darko Horvat te potpredsjednik Sabora Željko Reiner komenitirali su odnose u vladajućoj koaliciji koja se sutra sastaje u Vladi.

- Jedino mjerilo su građani, a oni koalicijski partneri, ja bi poručio kolegama svim, ne znam na koga se referirate, da ne komunciiraju putem medija. Jesam li ja budućnost građani su odlučili na zadnjim izborima, a da li ću biti - reći će na sljedećima, izjavio je Milan Bandić. Kazao je i kako je on ovih 20-tak godina teret "samo samome sebi" i da je on "rješenje, a ne problem".

Darko Horvat smatra kako "nikakvih lomova unutar koalicije biti neće". "Dogovorit će saborska većina datum parlamentarnih izbora i ono u što sam siguran, mandat će se završiti u kontinuitetu, bez ikakvih potresa idemo na parlamentarne izbore u ovoj godini, dodao je.

- Moje osobno mišljenje je irelevantno kad je u pitanju Milan Bandić. Važno je mišljenje stranke, izjavio je potpredsjednik Sabora Željko Reiner (HDZ) novinarima u Saboru. Dodao je kako ne vjeruje da će biti poteškoća sa kvorumom jer je, kako je rekao - sada sve potpuno stabilno.