Kampanja sve oštrija

Nakon pozitivnog testa Gorana Ivaniševića na Covid-19, ponovno se otvorilo pitanje mora li premijer Plenković u samoizolaciju. Pljušte prozivke koje premijer naziva političkim folklorom.

U samoizolaciji je od danas SDP-ov potpredsjednik Rajko Ostojić i svi kandidati s njegove liste u drugoj izbornoj jedinici. Na Dan antifašističke borbe Ostojić je bio na polaganju vijenaca sa zaraženim predsjednikom SDP-ove organizacije Donja Dubrava - Adrianom Friganovićem.

- Milanović: Bolje da vam ne kažem svoje mišljenje o samoizolaciji

- Ovim primjerom želimo pokazati da Restart koaliciji nisu važni mandati već sigurnost i zdravlje građana. Premijer Plenković svojim ponašanjem  ne znam iz kojeg razloga svojim bahatim postupcima ne želi ići u samoizlaciju, putuje Hrvatskom i na svaki način želi zadržati vlast, poručio je Nikša Vukas.

- Možemo razumjeti da je kampanja, možemo razumjeti želju SDP-a i krajnje desnih opcija da bi bilo super da premijer i predsjednik HDZ-a ode u samoizolaciju. Međutim, od tih njihovih teza pa do realnosti i onoga što se događalo u te dvije do tri minute praktički pozdrava i fotografiranja, ogromna razlika između onoga što je činjenično točno da su tenisači proveli dane zajedno, tvrdi premijer Andrej Plenković.