Slovenski autobus izletio s ceste u Tušiloviću, ozlijeđeno šestero ljudi

U autobusu slovenskih registracija koji se noćas prevrnuo na državnoj cesti D1 u Tušilović kod Karlovca lakše je ozlijeđen vozač i pet putnika, doznaje se u subotu iz karlovačke policije.

- Zaprimljen je vozač autobusa koji se prevrnuo na području Tušilovića. U principu, on je zadržan samo na opservaciji s lakšim tjelesnim ozljedama i tijekom dana i jutra bit će još neke dijagnostičke obrade završene, tako da ćemo imati malo više podataka. Zasada, on je stabilno, izvan životne opasnosti i ni na koji način nije ugrožen, rekao je za HRT dr. Suad Crnica iz Opće bolnica Karlovac.Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Autobus je vozio iz Berlina i Muenchena preko Austrije, Slovenije i Hrvatske za BiH, a prema neslužbenim informacijama svi putnici su državljani BiH.
Do prevrtanja je došlo jutros u 4.43 sati, očevid na mjestu događaja je završen, a uzrok nesreće se utvrđuje.

Promet nije bio u prekidu, već se povremeno odvijao izmjenično jednom prometnom trakom. Uz pomoć dizalice autobus je postavljen na kotače te će biti otegljen do prvog ugibališta gdje će se obaviti utovar, a sve s ciljem osiguranja normalizacije prometa, kažu u Centru 192.


Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL


Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL