Stjepo Bartulica u samoizolaciji, sutra će se testirati

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stjepo Bartulica u samoizolaciji je i sutra će se testirati na koronavirus, objavio je u srijedu navečer na Facebook profilu nakon što su neki mediji prenijeli netočnu informaciju da je pozitivan na taj virus. 

Epidemija koronavirusa - iz minute u minutu

- Na tragu medijskih napisa o mom zdravstvenom stanju, istina je da sam u samoizolaciji. Sutra ću se testirati na koronu. Pravovremeno ću obavijestiti javnost o rezultatu, napisao je Bartulica.Budući da je četvero zastupnika u samoizolaciji, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković najavio je srijedu da će se glasovanje putem video veze održati već ovaj tjedan u petak.

Četiri zastupnika nalazi se u samoizolaciji tako da ćemo već u petak testirati glasovanje putem video veze, rekao je Jandroković nakon sjednice Predsjedništva Hrvatskog sabora s predsjednicima klubova zastupnika uoči početka redovitog zasjedanja. Nije želio otkriti imena zastupnika u samoizolaciji poručivši da će to biti vidljivo u petak tijekom glasovanja kada se pojave na ekranu.

Saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović objavio je nedavno na svome Facebooku da je pozitivan na koronavirus.