Škoro: Janaf je kriminal 'par excellence'

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro poručio je u nedjelju kako je bolje da je premijer znao za istragu u Janafu, a lagao da ne zna, nego da stvarno nije znao jer je to "kao da kapetan broda ne zna kuda plovi njegov brod".

- Milanovićev odgovor na poziv da se ispriča

- U HDZ-u su sad maknuli jednog saborskog zastupnika zbog onoga što se događalo u Janafu i postavili novog, ali i taj je poslovao s tvrtkom Elektrocentar Petek pa bi za nekolikomjeseci i njemu mogli skinuti imunitet. Hoće li i tada premijer reći da nije znao, upitao se Škoro. Dodao je i kako je "Janaf kriminal par excellence" te da mediji nastoje skrenuti tu aferu s kriminala usmjeravajući je prema Klubu u Slovenskoj 9 i damama u mini suknjama.

Danas svaki grad i općina u Hrvatskoj imaju svoju Slovensku 9, izjavio je novinarima predsjednik Domovinskog pokreta na osnivačkoj skupštini bjelovarskog ogranka stranke. Ustvrdio je i kako je Hrvatski sabor pretvoren u glasačku mašineriju te kazao: "Da netko s Banskih dvora mrtvu kokoš predloži za predsjednika Janafa, u Saboru bi to izglasali".