Sarajevo: Muškarac ubijen u sukobu s migrantima, još dvoje ozljeđenih

Jedna osoba ubijena je a dvije su teško ozljeđene u sukobu u jednom sarajevskom pregrađu a počitelji su vjerojatno migranti za kojima se traga, potvrdili su iz Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije.

Policija je potvdila kako je u sukobu u utorak u kasnim noćnim satima u naselju Otes ubijen 36-godišnji državljanin BiH inicijala J.B. a još dvije osobe zadobile su ozljede nanesene nožem.

- Prema do sada prikupljenim saznanjima u vezu sa počinjenim kaznenim djelima ubojstvo i teška tjelesna ozljeda dovode se tri NN osobe-migranti - stoji u policijskom priopćenju.

Portal "Dnevnog avaza" objavio je kako je ubijeni mladić Jasmin Berović iz mjesta Hadžići u okolici Sarajeva. Prema tvrdnjama izviora bliskog istrazi on je smrtno ozljeđen kada je pokušao obraniti brata kojega su napali migranti.
Incident se navodno dogodio u kafiću čiji je vlasnik brat ubijenoga. On se sukobio s migrantima koji su ušli u kafić i počeli stvarati probleme a nakon što ih nije uspio obuzdati pozvao je u pomoć brata.

- U jednom trenutku nastradali je okrenuo leđa te je izboden. U napadu je teško ozljeđen i njegov brat kojem se liječnici bore za život - kazao je neimenovani izvor.